Ödet avgör

Ska kanske flytta till Boston. Ödet avgör. Väldigt liten chans att det blir av, men det skulle vara trevligt tror jag. Jag gillade verkligen Boston när vi var där med alla från camp. Fast det kanske var för att man var med personer man tyckte om. Då blir ju allt kul. Känns inte som jag passar in i California. Känner mig inte som en "California Girl" haha.
 
Tillbaka till dryga dagar med ingenting att göra. Fast jag låg faktiskt ute och solade i drygt en timme idag så fick liiiiite färg haha. När jag och Elisa var ute och solade sprang det förbi en hare sen gick det förbi en höna och en häst gick runt. Jag kände mig förvirrad.
 
EF här i usa letar typ inte ens familj åt mig och Elisa längre så vi måste ta tag i det själva...det är att ställa lite för höga krav tycker jag. Vi känner ingen i usa. Hur tänker de då? Det är ungefär 140 studenter som fortfarande inte fått någon värdfamilj och är kvar i deras hemländer. Så de prioriterar inte direkt oss. Nu kanske jag är självisk, men borde man inte prioritera de som redan är i landet och inte har ett fast hem eller någon skola. Eller tänker jag fel då? De vi bor hos nu har inte ens tid för oss och ville inte ha någon inneboende hos dem. De kommer få besök som ska stanna här ett tag så vi kan inte bo kvar mycket längre. Känns bara som vi är i vägen:/
 
Tänkte svara på en fråga jag fick också,
Anonym - hur lång är du?
svar: Jag är 177cm:)
 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0