Ändrade planer igen

Den här dagen har varit mycket bättre. Idag ringde EF och sa att jag inte kan flytta till Tracy eftersom skolan inte tar in fler elever i år. Hade jag farit nästa år hade jag fått en plats. Det suger lite eftersom jag såg på skolans hemsida att de hade ett performing arts program så att jag kanske hade kunnat ta musiklektioner och skolan är jättefin från utsidan. Men den bra saken är att nu när jag inte får en famillj förän om en vecka kanske så får jag och Elisa bo tillsammans hos Bob och Juli igen tills vi fått familjer! Yay! Fast nu har jag ju ingen aning om var jag kommer få en familj, men what ever.
 
IECn skjutsade i alla fall mig och Elisa till ett Mall i Modesto så vi fick gå runt där i 4 timmar. Då kändes allt bättre, men råkade handla för ganska mycket så skuldkänslorna kom sen. Köpte två jackor haha fail.. jag bor i California. Fast det blir ju kallt på vintern, här i norra Cali i alla fall. 
 
Gjorde självklart bort mig idag som vanligt. När vi var på Abercrombie & Fitch sa en kille som jobbade där nånting när jag kom ut från provhytten. Eller jag stod och letade Elisa. Då kom han fram och sa nåt och jag ba, va? För jag hörde verkligen ingenting. De spelar sååå hög musik inne på de affärerna. Såg bara att han rörde munnen. Han upprepade hela tiden, hörde fortfarande ingenting, sa va? 20 gånger sen gick jag därifrån. HAHA orkade inte. Han trodde nog att jag var ett retard, men det är lugnt. Killen i kassan var trevlig och han tyckte det var coolt att jag var från Sverige, hehe. Det roliga var ju att när jag betalade med mitt kort så kom summan upp i dollar och sek!! Första gången det hänt. Det var coolt.
Just ja, de hade H&M där. Lyckan när man ser nånting svenskt. Alltså jag förstår mig verkligen inte på kortläsarna så han på H&M fattade ju att jag inte var därifrån och när han fick veta att jag var svensk sa han "Jaha, det är väl ganska vanligt med H&M där?" Jag ba "Ja det är ju en svensk affär" sen sa han "haha just ja, tänkte att det var nåt sånt kanske". Yeah.
 
Bilder från idag
Det här är ganska standard för malls i California. Fontäner och palmer. Ganska trevligt faktiskt.
Haha sämst. Gick inte in där, men var tvungen ta en bild ju!
Alltså bitchface. Spelade spel med familjen. Det var som "galenpanna" fast med Disneyfigurer vilket förklarar de sexiga öronen. Mjau.
IECns yngsta dotter gav alla kortet man har på pannan och kortet stod för det hon tyckte om den personen sa hon. Av någon konstig anledning älskar dottern mig. Jag förstår verkligen inte. Jag tycker inte om barn. Känner mig obekväm bland barn. Elisa är jättetrevlig med dottern (som är 4 år btw) och "leker" med henne, men på något väääldigt konstigt sätt gillar dottern mig mer. Hon vill sitta i mitt knä hela tiden och på Walmart tvinggade hon mig att skjutsa henne i kundvagnen. Kände mig som en slav för man kan ju inte säga nej till småbarn då börjar de bara flänna. Det är ju bara så fel. Haha när jag fick veta att mitt kort var "Den förtrollade rosen" sa dottern till mig att jag fick den för att hon älskar mig så mycket. ÖH!? stopp där. Och Elisa fick en gammal truck HAHA. Alla mobbade henne för det så vi skulle ta en bild där jag var glad och hon ledsen.
 

Abercrombie&Fitch - H&M
H&M (toppen såg lite konstig ut här, men den är finare irl)
H&M - Forever21. Måste berätta också att Forever21 var 3 våningar! Sjukt mycket kläder oherregud..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0