Labor Day in Old Sacramento

Labor Day idag!
Den här helgen måste ha varit den mest händelserika sen jag for från camp. Idag fick jag och Elisa skjuts till "Old Sacramento" där det var Gold Rush Days. Det var som att vara i Boden på Western Farm för de hade skådespelare som gick runt och allt var gjort så det skulle vara som förr i tiden med cowboys. Pappa, du skulle ha varit där! Tänkte köpa en cowboyhatt till dig, men det blir ju lite jobbigt att frakta. Men jag köpte småpresenter till dig och mamma. 
 
Jag och Elisa gick runt där i nån timme och turist som jag är var jag tvungen att handla i souveniraffärerna. HEHE! Men jag tog massa bilder idag så förbered er på en till bildbomb och stora bilder. Som sagt..mobilkvalla. Don't judge!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hästar är farliga.

Turisten! Fan att man har så litet ansikte...då funkar inte sånna där saker:(

 

 

 

Awkward posing in the middle of the street. YES!

"Poliserna" red förbi och drog in på puben.

 

Det var polisbilar överallt utanför. Cool tjej.

Sämst kvalla. Stör mig lite på att det var ett hjärta och inte en cirkel, men den här hade mest fjädrar och de runda fanns typ i rosa eller limegrön. Nej tack så den här får duga. Tänkte köpa en sån där stor jag hade i mitt rum hos min första vm fast skulle bli jobbigt att frakta eftersom den är så stor. Problem.
 
Ehm blev lite många bilder!
 
 


Kommentarer
Hilda

alltså du går fortfarande runt i shorts :( vi har minusgrader på nätterna nu!

2012-09-04 @ 20:37:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0