Crazy For You

Dagen började med att jag och Elisa (du som frågade vem hon är, hon är en tysk utbytesstudent som är i samma situation som jag. Jag flyttade in till henne när jag bytte familj sen flyttade vi därifrån tillsammans för dåliga saker hände) for till Arden Fair Mall här i Sacramento.
 
Det var ett rätt så stort köpcentrum, och i här i California räcker det inte med att ha palmer bara utomhus utan man måste ha palmer inne i köpcentrumen också. Kan ju berätta en sak jag stör mig lite på när man ska prova kläder här. Det är nämligen så att provrummen är alltid låsta så om man ska prova någonting måste man hitta nån personal som kan låsa upp åt en. Sen går de runt och knackar på dörrarna för att de inte vet om det är ledigt. Menmen, jag köpte inte speciellt mycket idag. Det blev en topp från PacSun och smink från m.a.c. Kan ju tipsa alla tjejer som läser bloggen att det alltid jobbar snygga killar på PacSun höhö. 
 
Nånstans i Arden stod det massa bord och folk blev sminkade av makeup-artister från m.a.c. När jag och Elisa gick förbi kom en tjej och frågade om vi ville bli sminkade och vi trodde att det skulle vara svindyrt först, men det visade sig att det var gratis så då gjorde vi det haha. Fast då köpte jag några av produkterna min makeup-artist använde så då blev det dyrt. Men jag fick dåligt samvete av att få en sminkning gratis så var tvungen köpa nåt. Hon som sminkade mig hette Nicki och hon sa hela tiden att hon verkligen tyckte att jag skulle bli modell. Att jag hade perfekt ansikte för det och att jag hade porslinshy och perfekt längd (A) Låter som jag skryter, men folk brukar inte säga sånt till mig så jag blir glad när folk säger det, ok.
 
Klockan 17.15 blev vi upphämtade av dem vi bor hos och vi for och åt middag på nån restaurang med dem och deras vänner. Det var konstigt, men whatever. Sen for vi och såg på en musikal som hette "Crazy For You". Trodde att den skulle vara sämst, men jag tyckte faktiskt om den. Orkar inte skriva handlingen.. är för trött. När vi skulle gå tillbaka till bilen och stod vid ett rödljus ställde sig en kille bredvid mig och ni vet när man kollar på varann samtidigt tvärt, ja whatever. När vi hade gått över vägen fortsatte han gå åt ett annat håll och jag tror att han sa "you're very pretty" eller något sånt när han gick förbi. Vet inte om det var till mig, men just efter jag hörde nån säga det kollade han på mig innan han gick iväg så vi bestämmer att det var till mig så jag kan försöka känna mig glad för han var snygg!:)
 
Bildbomb

Arden Fair Mall
Dålig bild, men där sminkade de oss. Tog ingen bild medan jag blev sminkad och det sög ju. Men har bilder från efter.
Så blev det. Gillar att det ser ut som jag är 8 år!:D
Tänker inte berätta hur dyrt det där sminket var eftersom mamma läser bloggen, hehe. Och toppen var också ganska dyr så priset förblir osagt.

Man fick inte ta kort därinne så tog inga bilder på själva musikalen. Men bilden till höger är från efter musikalen, tyckte det såg lite fint ut.

Bild från google. Haha älskar klänningarna och det rosa håret.
 


Kommentarer
Mamma

Haha, ja man behöver ju inte berätta allt. Men efter
allt jobbigt du gått igenom är du väl värd lite
"onödig" shopping :)

2012-09-03 @ 20:10:31
Matilda

Hoppas att det kommer att bli bättre för dig med familjerna snart!! :)

2012-09-04 @ 01:23:38
URL: http://matildacanada.blogg.se
Anonym

hur lång är du ?

2012-09-04 @ 19:24:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0