Yearbook

Skypade med Ida igår också. Blev nästan 2 timmar så hon fick inte sova. Höhö.
 
Idag for jag till skolan igen och valde klart kurser för jag var inte med i skolsystemet igår, så det gjordes klart nu idag. Jag kommer läsa:
- English 12
- U.S History
- Spanish 2
- Pre-calculus
- Human Anatomy
- Food & Nutrition 1&2
 
Ska kanske ta bort nån och välja nån P.E klass istället. För om jag inte kommer med i basketlaget måste jag röra på mig på nåt sätt. Annars blir det problem.
 
Efter skolbesöket for jag och min värdmamma och kollade lite i Vacaville och hon visade vart det fanns massa affärer. Det finns ett ställe med massa märkesaffärer som Calvin Klein, Gucci, Michael Kors och sånt fancy. Så att handla där kan man ju drömma om.
 
När klockan var halv 4 for jag till en fotostudio för jag skulle ta yearbook bilden och det var ju hemskt. Om det är nåt jag hatar så är det att måsta vara seriös framför en kamera. Det går inte. Jag ser bara stel och psyk ut och jag kände mig sååå obekväm. Sen blev det ju inte bättre av att han tog 527 bilder och jag var tvungen göra massa olika poser. Usch. Måste dit på torsdag och se bilderna och välja vilken jag vill ha med i skolkatalogen. Hjälp.
 
Men en kul grej är att jag ska fara till San Francisco imorn :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0