Snart

Om ca 1 timme kommer min IEC och hämtar mig så jag får flytta in till en tältsäng i Elisas rum haha. Har packat klart det mesta och ska sätta mig och göra matteläxan nu. Jag bytte till Algebra 2 XL som tydligen ska var liite lättare än pre-calculus, men inte lika lätt som algebra 2. Så jag var tvungen komma sent till min pre-calklass för att säga att jag skulle droppa den. Sen var jag tvungen bli ännu senare till min Algebraklass för att den är på andra sidan skolan. Det var knäpptyst i klassrummet kul, sen kom jag in där ba hej jag är retard. Men lärarn var trevlig och ville att jag skulle börja i simlaget haha. Vi får väl se, det börjar i februari.
 
Orkar inte att det redan finns tjejer som hatar mig, men what to do. Har bara träffat en trevlig tjej hittills som pratat med mig och vi ska kanske till nån strand i helgen haha. Annars är det bara killar som pratar med mig och frågar saker. I min engelskaklass frågade nån varför jag var här och vad skillnaderna är. Alla frågar det..vad är största skillnaden mellan usa och sverige. Jaa du, vad svarar man på det? Allt kanske!?. Nä men jag sa vädret, skolan, språket och han ba ofta att språket är så olika. Haha en aning kanske eftersom man pratar svenska i sverige!? Många frågar om man trivs också, dålig stämning när man frågar mig som inte har det så bra just nu. Jag ba nej. Men folk skrattar bara när man säger det så det blir väl inte jättedålig stämning. Försökte lära en kille i min spanskaklass svenska också det var ju underhållande. Och i min nya matteklass försökte några killar uttala mitt namn på det svenska sättet. Haha fasen vad alla har problem med R! De säger Saandra (som britter säger). Och min väska är så jäääkla tung eftersom alla böcker är så stora. Det är helt sjukt! Har så ont i axeln och ryggen. Problem!
 
Just ja, jag var så himla trött imorse att jag nästan inte fick mig upp. Så jag hann inte fixa mig och självklart så var det idag vi skulle ta kort till våra studentIDkort. Jag såg ut som en trött man med äckligt hår. Kul.
 
Visst gillar alla den positiva attityden på min blogg just nu?;)
 


Kommentarer
Josse

Det kommer bli bra :D

2012-08-22 @ 19:33:58
URL: http://jokeeer.blogg.se
Hilda

trist med din värdmamma :/ hoppas verkligen du får en bättre familj sen! Allt kommer bli super, bara att hålla humöret uppe!

2012-08-22 @ 22:43:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0