Shopping

Som jag sa så for jag och shoppade med Elisa igår och det var trevligt förutom att det var för varmt! Det går nästan inte andas för att det är så varmt! Måste gå runt med vattenflaskor hela tiden och svettas konstant. Man känner sig riktigt fräsh.
 
Vi gick runt och kollade på affärerna i The Outlets och jag hittade några grejer jag köpte. Fast såg sen när jag kom hem att en av påsarna var borta. Jag tappade eller glömde den nånstans, men då blev väl nån annan glad. Eller inte.
 
En LITEN del av The Outlets. Det är jättemånga affärer där.
Var tvungen att ta kort på skylten. Vacaville ligger mittemellan Sacramento och San Francisco.
ÄLSKAR att converse bara kostar 350kr här! :D
Topp (ryggen, inte framsidan) + vanligt linne
Var tvungen lämna min skinnryggsäck hemma för väskan var för tung så köpte en ny! + sötaste klänningen. Hade inte med mig nån klänning så det här blev min första. Okej ingen bryr sig om vad jag köpte, men jag tänker lägga upp allt(nästan) jag gör här. Så lev med det!:D
 
Efter shoppingen blev vi upphämtade av Vicki (Elisas värdmamma och min IEC). Så vi for hem till dem och åt pizza medan vi kollade på 21 Jump Street haha. Sen kollade vi på några klipp från Homecoming på Vaca High och sen kollade vi igenom Elisas värdbrors Yearbook haha. Fick även veta att alla på min skola tydligen är helt galna så det blir intressant att börja skolan på torsdag.
 
Jag sov över där och på morgonen for vi till Lake Berryessa. Skriver ett eget inlägg om det.
 
Åh måste bara visa vad vi köpte igår och åt till efterrätt. Så sjukt sliskigt det var!
OREO CAKE!


Kommentarer
olivia, thaaaa best :)

haha, jo jaaag bryr mig om vad du köpte haha, kul o kolla på ju!!

2012-08-21 @ 21:42:42
URL: http://ingman.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0