Framme i California

Nu var det ett tag sen jag bloggade igen, men hade ju ingen fungerande adapter. Det har jag dock nu. For och köpte 2 st med min värdmamma idag.
 
Jag kom alltså fram till California igår och det är jättecoolt här. Staden är jättefin och färgglad och det är blommor, stora träd och palmer överallt :D
 
Jag har insett att jag suger på engelska. Före jag for trodde jag ändå att jag var helt ok, men nu när man verkligen måste prata låter jag som ett retard och vet typ inte ens hur man böjer verb. Fail som fan. Men det kommer väl med tiden.
 
Har inte skrivit om några av dagarna på camp, men vi hade volleyboll-turneringsfinalen. Min "skola" kom 2:a tror jag. En kväll var det talangshowen och sista kvällen var det dans och avresa på natten så ingen gick och la sig. Det var jättesorgligt att krama alla hejdå. Vissa kommer man väl sakna mer än andra, men hoppas verkligen att alla som var med i "Stockholmsgruppen" kommer kunna träffas igen nån gång.
 
Jag lägger in lite bilder, alla kanske inte är i ordning men ändå!:) (måste också säga att ALLA bilder jag lägger upp tar jag med mobilen så förvänta er aldrig kvalitet. Äger ingen systemkamera ok?) :D
 
Homecoming King (okänd) och queen (Jennifer!!!) wooho!:D
 
Haha Knut, Patrick och deras klass sjunger en låt om Nebraska.
 
HAHA ett ord: Disturbing.
 
Maja levererar!
 
Returneerna gjorde nånting. Jag måste säga till er som vill på camp eller ska dit nästa år att de flesta returneer är otrevliga så var redo. Eller okej dem är väl trevliga egentligen men när det är curfew då gäller det att passa sig. Speciellt om en viss person a.k.a bitterfittan är i närheten.
 
Vi beställde kinamat till campet sista dan. yeah.
 
Camp var verkligen hur bra som helst. Även om jag hamnade i en klass jag inte tyckte om så var det jättebra annars när man fick umgås med svenskarna. Jag vet att man egentligen ska skaffa vänner från alla länder på Campet, men svenskarna är ju bäst, sååå what to do. Åh kommer verkligen sakna camp, att alltid ha vänner att umgås och prata med. Nu är man helt ensam och alla är utspridda i USA. Skolan börjar inte förrän om 2 veckor så måste vara forever alone utan vänner tills då.
 
Men i alla fall, om ni har chansen att åka på camp, gör det.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0