CreekWalk

Tack för kommentarerna i förra inlägget<3 Det känns bättre idag.
 
Ja som ni läste så hade jag ju inte bästa dagen igår, men det blev bra på kvällen! Den tyska utbytesstudenten Elisa kom hit och min värdmamma hade över alla sina kompisar och en av dem hade en dotter i min ålder. Så jag gick in till "stan" till CreekWalk med Elisa och Megan så jag fick träffa ungdomar för första gången sen jag kom till California. Allt blev mkt bättre då! Fast självklart går dem inte på Vaca High utan på den andra skolan.
 
Jag testade Frozen Yogurt för första gången och det var nice. Fick se lite mer av Vacaville och gå runt i en park där det var CreekWalk. Det kostar 2 dollar att gå in och dem har liveband som spelar, folk dansade eller bara chilla. Det var ganska trevligt faktiskt. Sen sov Elisa här och idag ska vi och shoppa!
 
Och folk är typ kortare i Vacaville än i San Francisco... Så i hela Vacaville är kanske 3 pers längre än mig. Kul. Jag såg seriöst bara en tonåring igår som var längre än mig. Men Elisa är lika lång som mig så det känns bra. När Megan presenterade oss för hennes vänner sa dem typ "Wow you're tall". Liksom NEJ, du är kort!

Och idag är det också sådär varmt, tror det ska bli 42 grader. Vi är mitt i en heat wave..jag döör det är så varmt ute.
 
 
Det var ganska mycket folk där så det var härligt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0