Pessimisten försöker bli optimist

Det visade sig att Elisa fick byta stat, men inte jag. Hon flyttade till Nebraska imorse och borde vara framme för ett tag sen. Jag sitter kvar själv i IECns hus och har börjat få panik inför flytten. Nu känner man jättemycket press på att det måste funka i den här familjen och eftersom jag är socialt inkompetent så blir det jobbigt. Kommer väl få höra igen att jag är tyst, men jag har inget att prata om! Känner mig så obevkäm med nya människor speciellt när de säger jag är tyst för då känner jag mig tvingad att prata. Och om jag känner mig tvingad att göra något gör jag det inte.
 
Meeeeen nu ska vi låtsas vara positiva! Eller låtsas och låtsas, kan intala mig själv att det här ska bli det bästa året någonsin och jag ska få massa bra kompisar. Folk kommer gilla mig för jag är så fantastisk, och inte alls för sarkastisk :D haha det rimmar...haha.
 
Igår for jag och Elisa med Juli och hade avskedsmiddag på Chevys, en restaurang vid en flod/älv i Sacramento. Måste berätta också att det blir mörk så sjukt fort här. Det var ljust när vi kom och när vi fått maten var det nästan kolsvart ute. Älskar när det är mörkt och varmt ute. Känns så fridfullt när man ser alla lampor överallt. Mår verkligen som bäst när jag får vara ute när det är mörkt fast jag är mörkrädd haha!
 
Efter middagen körde Juli runt och visade oss lite saker i Sacramento.Vi fick se The State Capitol och Tower Bridge. Juli berättade att serien The Mentalist utspelas i Sacramento och att båda de platserna brukar vara med där. Brukar inte se den serien, men det var ju lite rolig fakta.
 
Chevys - Tower Bridge
State Capitol


Kommentarer
Sanna

Kommer gå super bra och säger dom är du är tystlåten kam ju förklara att du är sån tills du börjar känna dig mer trygg.

2012-09-15 @ 07:48:19
linnea

måste bara fråga varför du ger dig in på en sånhär sak om du har så svårt för det sociala?

2012-09-15 @ 10:03:23
Elisa

I miss you! I can't stand the changes anymore. I can't... <3Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0