Och där vände det tillbaka

Nu är jag fan förbannad. Som jag skrev i förra inlägget så skulle vi egentligen till Santa Rosa idag och ha en rolig helg med andra utbytesstudenter. Men nejnej, varför skulle det hända? Varför skulle nåt bra hända mig sen jag kom hit. Hon vi skulle till kunde inte längre eftersom någon i hennes familj hade nåt problem. FUCK MY LIFE. Så då blev det att vara kvar här då. Jag och Elisa fick skjuts till bion så jag kunde se Batmanfilmen, lite efter alla andra men ändå. Måste bara säga att jag älskar Batman-filmerna! 
 
Sååå eftersom det inte blev att vi fick fara till Santa Rosa och IECn jag bor hos nu ska ha främmande i helgen, så kommer jag och Elisa måste fara till ett annat par nånstans och bo där. Kul. De har inga utbytesstudenter eller barn i våran ålder så vi kommer inte ha något att göra där heller. Och jag mår så illa idag att jag bara vill gråta. Har så ont i huvudet och magen. Vill bara ligga på mitt rum ifred och sova eller se en film själv. Men det vågar jag typ inte ens fråga om jag får för då får man ju bara höra massa skit och det orkar jag inte.
 
Alla här tycker att jag är tyst också, vart jag än far ba: är du sådär tyst hemma också? Klart som fan att jag inte är. Hemma trivs jag och är inte rädd att folk ska klaga på allt helvete jag gör. Och om 3 pers sitter och pratar om Tyskland och hur allt är där, vafan ska jag säga då. Jag har aldrig varit där. Alla ignorerar mig och sen undrar de varför jag är tyst. Jag själv tycker att jag pratar, det är ju inte precis så att jag bara sitter tyst hela dagarna, även om jag gärna skulle vilja det. Alla måste kommentera att jag är så smal också och då blir jag också så jävla sur. Låt mig va nån jävla gång. Ska jag säga Oj vad du är fet eller. Jag kanske måste börja med det så de får känna hur det känns. Fyfan vad jag har en dålig dag idag.
 
Jag vill verkligen bort från California. De som känner mig vet att jag är en loner och jag orkar verkligen inte vara bland folk hela tiden. Här måste man vara bland folk fast man inte har något att göra. Liksom jag sitter hellre själv och ser på en serie eller film jag gillar än att känna mig tvingad se nåt skit på tv med folk jag ändå inte vill vara med. Emo som fan, men jag vill bara hem och sitta på mitt rum. Sitta i mitt rum och kolla in i väggen hade varit bättre än det här. Och mer händelserikt.
 
The Dark Knight Rises


Kommentarer
Matilda

Jag tycker så synd om dig! Du har verkligen haft maximal otur! Jag själv är också i Cali, men jag har haft tur med min placering. Gör inte EF något?
En grej du kan göra om du vill vara ifred är att vara kvar i ditt sovrum till typ elva, min värdföräldrar förväntade sig att jag skulle sova till elva varje dag så det är rätt normalt!!

Önskar dig all lycka, hoppas verkligen det löser sig! Du verkar ha fått en tuff start, klarar du detta klara du allt!

2012-09-01 @ 07:01:39
URL: http://matildasusa.blogspot.com
Anonym

Hej, har läst din blogg länge nu och har kommenterat förut. Jag läser den för att du skriver så bra och för att du bor i närheten av vad jag bodde när jag var utbytesstudent. Jag bodde i Napa Valley. Jag åkte med EF också. Din situation som du är i nu liknar min situation som jag också hade i början av mitt år. Jag bodde först i Ripon, ca ligger 2 h öster om san fran, hade ingen bra familj där + att dom trodde jag hade ätstörningar för att jag va smal, man ba jo visst här står en asfet människa och säger att man e döende. Jag bodde 2 veckor hos en iec newman

2012-09-01 @ 11:16:04
Anonym

Haha oj råkade publish innan ja var klar. Iaf denna iecn skulle leta familj åt mig och hade inte kommit ngnstans efter 2 veckor... Jag gjorde Inge på dagarna men tillslut fick jag en ny värdfamilj i napa. Sedan klagade folk på att jag var tyst också, men som du säger om man ej trivs är det svårt att ta för sig, sen e det klart att man är tyst när man e sj i ett land med en helt främmande familj som man heller inte känner sig välkommen i.

Men Gud vad jag hoppas att det ska gå bra för dig. När jag fick värdfamilj sen började mitt år flyta på rätt bra och jag stannade tiden ut. Och jag förstår att du vill bort från cali det ville jag med! Om dom inte hittar värdfamilj till dig i cali kmr de leta i hela landet, tror du kan säga till dom nu att du vill att de letar i hela landet, det kunde jag göra. Och EF suger dom vill endast tjäna pengar på sina studenter sen skiter dom i hur utbytesstudenterna mår och hur de behandlas. Lycka till nu, det kmr bli bra för dig med :) du är stark!

2012-09-01 @ 11:23:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0