The Hunger Games

For och såg The Hunger Games igår med Hilda, Alex och Cissi. Jäklar va bra den var, hade inte hunnit läsa boken före men ska läsa den nån gång. Vet inte vad mer jag ska säga om den, se den!

Sista kvällen före skolan börjar om igen. Ångest. Ska försöka att inte tänka så mycket på alla tusen uppgifter jag har att göra i veckan. Får väl prioritera det som känns viktigast.

Annars då.. jag har börjat träna lite nu varje dag. Var pinsamt länge sen jag tränade, men man måste ju börja nu om jag ska kunna gå med i nåt skollag sen i USA.

Ny bikini och bok

Fick paket från H&M idag med min nya bikini, happyface! Måste bara träna bort lite lovehandles så kommer den sitta perfekt hehe. Beställde The Hunger Games förra veckan så den kom idag också. Bara liiiite efter alla har läst den. Får se om jag hinner läsa den innan fredag, ska mest troligt se den på bio då. Annars händer väl inte så mycket. Jag ska nog sätta mig och göra gitarr- och körläxan snart.


Älskar appen PixlrOMatic <3

Söndagspromenad

Skön uppdatering här alltså;)

Nä men har inte fått veta nåt nytt om nån familj än. Blir väl att jag får en i sommar som jag trodde från början. Men det får väl funka. Hoppas på en solig stat nu då.

Men i alla fall, härligt väder idag. Var ute och gick drygt 5 km idag och det känns bra. Egentligen ska vi ha prao nu till veckan, men jag fixade ingen plats för ville helt enkelt inte vara nånstans. Eller jag ville vara i labbet på sjukhuset men dem tar inte in praoelever. Så det blir en veckas "lov" nu :D Då kan jag passa på att göra musikläxorna ordentligt för en gångs skull. Har fler läxor som måste göras också.


Bilder från veckan, tog en promenad på idrotten. Bilden längst ner i höger: Stefan Gunnarsson kom och spelade för oss musikelever och berättade om sin musikkarriär.

Alltså neeej!

Nu har jag fått veta varför jag inte fick mer information om värdfamiljen. Det visar sig alltså att det inte var för att den schweiziska tjejen inte hade godkänt placeringen utan det var så att värdfamiljen hade fått förhinder. De kunde inte längre ha en (eller två) utbytesstudenter vilket betyder att jag är utan värdfamilj igen. Åååh jag som blev så glad och nu det här :(

Men jag kanske hamnar i en coolare stat nu, eller inte. Sorry måste få vara negg ett tag nu.

Väntar på info

Alltså ååh, jag skulle få mer information om värdfamiljen "senast" idag, men den Schweiziska(?) tjejen har inte accepterat än tror jag.. Jag är jättenyfiken ju! Jag har gått in på mailen ungefär 20ggr idag skulle jag tro, haha tragiskt men sant. Men det känns ju ändå bra att ha fått en värdfamilj såhär tidigt, de flesta får sin värdfamilj i juni. Så jag känner mig speciell som blev vald tidigt, haha.
Fast vad händer om hon inte accepterar? Vill familjen inte ha mig då eller måste jag vänta tills dem hittar nån annan som vill vara med mig?:(

 

Måste bara lägga in en låt som jag har nördat idag!:D

Värdfamilj

IDAG FICK JAG ÄNTLIGEN MIN VÄRDFAMILJ!!! Jag kommer att bo hos ett par i Nebraska, USA!!! Har fått en dubbelplacering med en tjej från Schweiz så det blir intressant. Jag vet inte hur ofta jag kommer uppdatera här före resan, men tänkte att det här fick bli mitt första inlägg i alla fall. GUUUD så taggad jag blev på att fara nu! :D

Jag vet inte så mycket om familjen än, men jag godkände i alla fall min placering så nu väntar jag bara på att få mer information.

RSS 2.0