Avresemöte och ambassaden

For ner till Stockholm i lördags och kom hem på måndag. Måste säga att det var riktigt skitväder i Stockholm.. jag trodde ju att det skulle vara varmt så hade inte precis med mig passande kläder. Fail, men what to do? Så frös ihjäl lite grann i regnet och 5 grader.

Men i alla fall på söndagen for jag på avresemötet och jag fick EF väskan och sim-kort och några papper. Mötet var i 4 timmar och det kändes ju lite långt när man redan hade läst om allt de sa. Men det var fyra f.d utbytesstudenter som var där och berättade lite om hur de haft det så det var ju kul att höra.

På måndag for jag till Amerikanska ambassaden vid halv 8 och stod och väntade ute en halvtimme innan de släppte in en i ett "kontrollrum". Man fick iaf visa skosulorna, lämna all elektonik gå genom en sån där metalldetektor som på flygplatser. Och jag hade en flaska vatten i väskan så var tvungen att dricka ur den framför vakten. Det var jäkligt seriöst allting. Sen fick man gå in i byggnaden och vänta där. Fanns inga klockor där inne ens..haha. Man fick en kölapp och sen fick man gå till en lucka och lämna alla papper och skriva under något pappet. Sen fick man vänta igen tills man blev uppropad då gick man till en annan lucka och lämnade fingeravtryck. Vänta igen. Till slut fick man gå till en tredje lucka och där hade man intervjun, den var väldigt kort och sen fick man tillbaka några papper och man fick gå ut. Visumet kommer om några dagar :D

Och man får ju inte glömma att det är Sveriges nationaldag idag!!!Kommentarer
Matilda

Hej! Jag ska åka som utbytesstudent i sommar till Kanada, länkbyte? :)

Svar: Hej, jadå. Jag lägger till dig nu! =)
Sandra Holmgren

2012-06-15 @ 13:24:03
URL: http://matildacanada.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0