Stadsfesten - fredag

Stadsfesten i Skellefteå i helgen!
Igår for jag på stadsfesten med Hilda, Alex och My. Först var vi i Hildas syrras lägenhet sen for vi in till stadsfesten och såg Veronica Maggio. Träffade Rebecca också:D Fast jag måste säga att jag hatar att se på konserter, blir bara irriterad på alla. Det är trångt, man får armbågar i ansiktet. Problem. Men Maggio var i alla fall bra.

Och eftersom jag inte fyllt 18 och nästan alla mina vänner redan gjort det så får dem gå in i öltälten. Vilket jag inte får så då bara försvann dem i över en timme, wtf. Men hade ju andra jag kunde gå med då iaf haha.. allt blir bara random på såna här grejer.

Tråkigt att det blev så kallt också, men 00.15 spelade Takida så då blev det varmt igen för att det var så packat med folk. Brukar inte lyssna på dem, men dem var jäkligt bra live!


Mobilkvalla på bilderna, men det duger. Haha alltså 3:e bilden, han som spelade synt/keyboard såg värsta metal ut med svart långt hår, sen på en låt tar han fram en vit cello och spelar. Skön snubbe;D

Midsommar, tomato face

Midsommar igår. Var hos Hilda med folk och vi grillade, sen drog vi till sportfältet där några andra var och spelade brännboll. Sen for vi in till stan, men det var nästan inga där så då var det inge kul längre..haha. Men var ändå en helt ok kväll. Tog inga bilder men =)

Och idag har jag legat ute och stekt i 4 ½ timme. Big mistake! Brände mig inte så jättemycket på kroppen, men mitt ansikte...snacka om tomato face. Menmen, what to do?
Och en till sak, nästan varje gång jag ligger ute och solar så kommer nån och hälsar på pappa..Hur kul är det när man ligger ute i underkläder. Och självklart kan dem inte gå in i huset och prata utan nejnej man måste ju stå kvar ute för att jag ska känna mig obekväm. :( haha problem..

:O !!!

Så..roadtripen blir inte i helgen utan vi skjuter upp det till om två helger för nästa helg är det ju Stadsfesten. Kan ju inte missa den.
 
Men nu måste jag bara skriva en sak. Jag fick ett mail av min IEC idag och där stod det att hon planerar in en resa till Hawaii i en vecka för hennes studenter. Hon skickade med ett dokument också där det stod vad man skulle göra alla dagar och att man skulle kontakta henne om man vill med. Jag har alltid velat fara till Hawaii sen får man ett sånt mail. Jag grät typ, så glad blev jag.

Photoshopnörden, haha;D

Grattis Alex!

Idag fyller Alex 18år, Grattis sötis! :D Wooho!


Synd att man inte hinner fylla 18 innan man far till USA..Blir att ta körkort när man är 19 i stället, men vafasen det är värt det. Sitter och lyssnar på skum musik och försöker bestämma viktiga planer just nu inför helgen (roadtrip) i Schveden, men får se om he bli av. Känns lite tveksamt just nu, men hoppas!

Och modern fyller år på fredag, midsommar. Alla fyller år i juni, utom jag. Men kul för alla andra!


                                                  cam-kvalla...<3

Bryant University

Jaaa, jag ska få fara till Bryant University på camp. Är sååå glad, det var dit jag ville fara!
Det ligger bara 3 timmar från New York, men jag tror knappast att vi kommer få fara dit. Fast vi ska till Boston i alla fall (tror jag). Blir nog bra det också, kan ju fara till New York nån gång i framtiden.

Allt känns så bra inför USA nu. Jag hamnade på campet jag ville, jag hamnade i delstaten jag ville (fast jag inte ens gjort nåt regionsval eller önskat någon stat). Det mesta är klart och det känns bara allmänt bra just nu :D Hoppas det kommer bli ett bra år!

Ny design

Har fixat en ny bloggdesign nu som är lite ljusare, kändes bättre. Tog den lata vägen och gjorde om en färdig design...men ändå. Den får se ut så här ett tag om jag inte orkar ändra den ;D

Nu är det inte långt kvar! Har inte fått veta vilket läger jag ska till än, men får nog veta det nästa vecka..spännande! Blir nog bra hur som.


SOMMAR!

Avresemöte och ambassaden

For ner till Stockholm i lördags och kom hem på måndag. Måste säga att det var riktigt skitväder i Stockholm.. jag trodde ju att det skulle vara varmt så hade inte precis med mig passande kläder. Fail, men what to do? Så frös ihjäl lite grann i regnet och 5 grader.

Men i alla fall på söndagen for jag på avresemötet och jag fick EF väskan och sim-kort och några papper. Mötet var i 4 timmar och det kändes ju lite långt när man redan hade läst om allt de sa. Men det var fyra f.d utbytesstudenter som var där och berättade lite om hur de haft det så det var ju kul att höra.

På måndag for jag till Amerikanska ambassaden vid halv 8 och stod och väntade ute en halvtimme innan de släppte in en i ett "kontrollrum". Man fick iaf visa skosulorna, lämna all elektonik gå genom en sån där metalldetektor som på flygplatser. Och jag hade en flaska vatten i väskan så var tvungen att dricka ur den framför vakten. Det var jäkligt seriöst allting. Sen fick man gå in i byggnaden och vänta där. Fanns inga klockor där inne ens..haha. Man fick en kölapp och sen fick man gå till en lucka och lämna alla papper och skriva under något pappet. Sen fick man vänta igen tills man blev uppropad då gick man till en annan lucka och lämnade fingeravtryck. Vänta igen. Till slut fick man gå till en tredje lucka och där hade man intervjun, den var väldigt kort och sen fick man tillbaka några papper och man fick gå ut. Visumet kommer om några dagar :D

Och man får ju inte glömma att det är Sveriges nationaldag idag!!!

RSS 2.0