USA!

Landade på Newark i tisdags och kom fram till camp vid 8 på kvällen. Bussresan från Newark till Bryant tog nästan 5 timmar tror jag. Det var riktigt drygt, men what to do.

Igår hade vi hela dagen ledigt så jag hängde med svenskarna och chillade lite. Brände mig i ansiktet och på axlarna men det är lugnt. Jag kan gå runt och se psyk ut:D

Idag var första "riktiga" dagen och vi fick träffa våra klasser. Go Madison Eagles! höhö. Vi fick skriva under massa papper och berätta lite om oss. Det var chill. Fick typ bästa lärarn också, han spelade AC/DC i klassrummet. Oja! Åh och amerikanare är så söta, när jag gick med två svenska tjejer från lunchen så stod det ett litet gäng på kanske 4 pers i korridoren vid matsalen och när vi gick förbi sa en "Hey, you guys are really pretty". Tyckte det var snällt. Och en tysk tjej sa att man såg på mig att jag var svensk för att svenskar har fina ansikten. Naw!

Men här kommer iaf en liten bildbomb.
1. Resan börjar..dundundun. 2. Träffade Zlatan på Arlanda coolt som fan (Suddade ut mitt ansikte för jag såg ut som en äcklig gris :D )
3. Svennefolk på Arlanda.
4. New York från bussfönstret
5. Första gula skolbussen!! 6. Nånstans
7. Dammen vid Bryant
8. Bryant
9. Basket
10. Ninjaleken
11. Samling


Kommentarer
Susanne

Bra att du fått ordning på datorn och kan blogga. Verkar vara trevligt på lägret. Kul med Zlatan :)
Ha det bra så länge!

2012-07-27 @ 16:28:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0