Boston (många bilder)

Igår hade alla skolor volleyboll-turnering. Tänkte egentligen vara med, men jag hade mått dåligt hela dan så kollade på. Sen när det blev bättre spelade jag basket. Blev nån timmes träning. Tufft som fan!
 
 
 
Idag for vi till Boston!
 
 
Starbucks!!! - Jag, Ida och Jennifer.
 
Lina, Jennifer och jag, Bostons tunnelbana - Påväg mot Harvard University!
 
Harvard
Vi tog alltså tunnelbanan till Harvard och gick runt där och kolla. Det var nice. Jag är så lättimponerad av saker här. Jag tycker seriöst det är en stor grej att jag har varit och gått runt på Harvard. Satt och åt lunch där också, tuff tjej.
 
 
 
Satt och åt lunch på den trappan för så cool är jag!
 
Jag, Jennifer och Lina
 
Mer från Boston
 

Jag, Ida, Lina och Jennifer bestämde oss för att åka en guidad busstur genom Boston och då fattade vi inte riktigt var man köpte biljetter så vi frågade en kille utanför ett hotell var man gjorde det och det gjorde man tydligen där inne. Han frågade var vi var ifrån och vi sa ju Sverige, sen när vi gick in sa han något med "Four beautiful swedish girls". Tycker det är jättetrevligt att man får så mkt komplimanger från främlingar!
Så stavar man tydligen HOLMGREN..haha. Den första var ju bäst Holngrew.
 
Just före den här bilden var det några killar som gick före oss (och typ knuffa varann och höll på). Sen gick 3 av killarna iväg lite så då gick en till oss och börja prata sen frågade han om vi var från Boston och vi sa Sverige och han ba "Sweden, oh Wow!!" Sen prata han med oss ett tag och fråga hur länge vi skulle vara i Boston för dom var tydligen ett band och skulle spela haha. Men iaf när vi skulle gå till det snygga fordonet på bilden ovan ropade han "Good Luck, and keep being beautiful!" till oss när vi gick över vägen. Sånt gör en glad!
 
Lägger in fler bilder imorn, blir så jäkla långt inlägg och måste sova.
 
 


Kommentarer
Mamma

Ni verkar ha hur kul som helst, men du kan väl höra av dig, har laddat ner viber :)

2012-07-31 @ 04:39:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0