verklighet..

For och fixade utväxten idag. Jäklar vad billigt det är att gå till frissan här. Att färga utväxten och klippa topparna kostade 50 dollar. What? Fast då är det ju inte lika hög standard som i Sverige. Men det kändes skönt att ha det gjort så.
 
Jag måste vara helt ärlig nu också. Jagtrivsintehär. Känner mig ensam hela tiden, har inget att göra. Är trött och ledsen hela tiden och kan inte prata om det med nån. Jag känner inte att jag kan vara mig själv. Känner mig annorlunda och obeväm. Jaghatarmittliv just nu. Jag trodde att det här skulle vara enklare i början. Liksom jag vet ju att man kommer få hemlängtan senare, men jag har det redan nu. Men det är väl bara att bita ihop. Finns ju inte så mycket att göra åt saken. Det här är den värstadagen hittills:(
 
Jag vet att det bara gått en vecka sen camp och att det kanske blir bättre med tiden. Men just nu så känns bara allt så jobbigt...
 
:(


Kommentarer
Ida

Sänder dig en stor styrkekram <3
/ditt mongo

2012-08-11 @ 06:59:48
maria

åh.. tråkigt att du mår dåligt :( jag är också i usa just nu och har faktiskt hemlängtan jag också, inte så mycket men litegrann.. tror att det blir bättre för dig när du börjat skolan och träffat kompisar, så har du annat att tänka på liksom!

2012-08-11 @ 16:16:24
URL: http://mariakraftusa.blogg.se
Matilda

Åhh vad synd! Men håll ut, det blir säkert bättre! Finns det andra studenter i ditt område??Häng med dom!

2012-08-11 @ 19:12:39
URL: http://matildasusa.blogspot.com
Alecsandra

Tråkigt när det blir så där.. Men det är en dag i mängden, bara bita ihop och härda. Du kommer inte ångra dig i slutändan, det lovar jag :)
Kram<3

2012-08-13 @ 16:49:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0