Newport, USoA, Providence

Måste bara säga nu först att jag inte har kunnat blogga eftersom jag inte hade någon adapter. Hade lånat av Ida som hade lånat av en tysk och tysken ville ha tillbaka den. Men nu har jag fått den igen!
 
Så i söndags for vi till Newport och det var ju en rätt så tråkig stad. I början kändes det som man var i en skräckfilm för det var nästan inga människor ute sen började kyrkklockorna ringa och efter det började någon läskig melodi spela. Men när man hade gått ett tag kom det massa fancy-hus. Vi var iaf några stycken som gick runt och letade efter stranden. Där attackerades vi av massa fåglar och sen tog vi en taxi in till stan och åt sushi. Väldigt kortfattat, men har inte tid att skriva mer.
 
 
snyggt att jag blundar.
 
 
 
Psykfåglar. När jag skulle äta min kaka flög en upp bakom mig tvärlandade på mitt huvud och tog kakan ur min hand just när jag skulle tugga. Jag dog av chock.
 
 
Igår for vi till United Skates of America. Det var fasen kul. Man åkte på såna där rullskridskor med fyra hjul. Snyggt som fan. Ja, och vi åkte gula skolbussar dit, höhöh.
 
 
 
Pretzel!
 
Idag for vi till Providence Mall, men det sög för vi fick JÄTTElite tid på oss. Jag och Ida hann bara fixa några bilder och shoppa på Victoria's secret, sen var det bara att skynda till bussarna. Och det regnar här nästan varje dag. Fast det är varmt ändå. Varmt och fuktigt..mys!?
 
Stolt tjej över att ha handlat på Victoria's Secret.


Kommentarer
Olivia

Vill ha din victoria secrets påse :(

2012-08-01 @ 23:59:35
URL: http://ingman.blogg.se
Alecsandra

Du ser ju ut att nästan ha det FÖR bra!! Se till å fortsätt ha det grymt, vi saknar dig redan här hemma!! :)

2012-08-02 @ 20:17:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0