Lake Berryessa

Vid tiotiden åkte jag med Elisas värdfamilj till Lake Berryessa. Den ligger ungefär 1 ½ timme från Vacaville. Jag tycker det är jättecool natur här så det är intressant bara att kolla ut genom bilfönstret. Går ju som inte ta bra bilder medan man kör så har ingen bra bild att visa, men det är jättehöga gula berg (dött gräs på bergen alltså) och coola träd på. Och sjön var jättestor! Vicki berättade att det finns fiskar där som är lika stora som en liten bil. OSHIT! Det kändes ju lite jobbigt, men vi var på andra sidan sjön så de stora fiskarna kommer aldrig dit.
 
Kändes ju inte så bra att det fanns varningsskyltar för Rattlesnakes heller. Det är fasen farligt här. Till och med växterna är farliga. Elisas värdföräldrar visade oss vilka växter vi ska akta oss för eftersom dem skjuter ut nånting om man rör dem uppfattade jag det som. Eller så drev dem, vet inte haha. Och om du nuddar en del växter börjar det svida jättemycket. Typ som brännässlor fast de ser mer ut som växter än ogräs.
 
Men vi badade iaf och hade det trevligt. Satt i solen ett tag men det var helt enkelt för varmt. 47 grader idag. Inte nådigt. Brände mig rejält på fötterna för jag glömde he solskydd där. Smart tjej.
 
Här kan ni se att det inte är speciellt grönt i Cali.
Ganska coolt ändå tyck ja.
Varmt? nej.
Så fint blev det när jag brände mig. Det gör jätteont haha..:( Och till er som hatar fötter och inte vill se bilder på fötter kan jag bara säga en sak, TOO LATE!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0