Jag är lurad!

Orientation idag alltså. Det började med att jag kom sent, så rektorn hade redan börjat prata. Måste bara säga att det inte var mitt fel att jag var sen utan det var min värdmammas advokats fel. Så rektorn pratade och visade en film med bilder och videoklipp från skolan och det verkar vara en ganska rolig skola, men vi får ju se imorn hur det är. Några elever visade oss runt på skolområdet och jag fick mitt schema. Kan visa ordningen på klasserna.
 
P1 7:50-8:45 US History
P2 8:52-9:44 English 12
P3 9:51-10:43 Human Anatomy
PAWS 10:50-11.20 (paws är typ som study hall, så här gör man läxorna)
P4 11:27-12:19 Food & Nutrition 1
LUNCH
P5 12:59-1:51 Spanish 2
P6 1:58-2.50 Pre-Calculus

När vi var klara på skolan for vi till In N Out Burger och vi fick fina hattar. Efter det var det skolmaterial som skulle köpas och här behöver man tydligen pärmar till allting sen köper dem lösa papper och her i pärmen ist för att bara köpa ett skrivhäfte. Vad är problemet!? Sen får man inte skriva med blyertspenna utan man måste ha bläckpenna. Jag vill inte! Jag tänker vara rebell och använda blyerts i alla fall.
 
Vi for till Elisa tvärt och sen tillbaka till skolan eftersom vi skulle prata med volleybollcoachen. Och det är nu vi inser att vi är lurade. Syon hade sagt att try-outs skulle vara imorn. Nån inne på the office sa att try-outs var för en vecka sen eller nåt, men att vi skulle gå och prata med coachen och fråga om vi kunde få testspela och att de säkert skulle vilja ha med oss eftersom vi är långa. Så vi går till sporthallen och pratar med coachen och hon ba "Ehh nä ni kan inte vara med, ni missade try-outs och de här tjejerna har spelat sen dem var små. Konkurrensen är jättestor, speciellt på den här nivån, men ni kan få hjälpa till och måla linjer och ni får en tröja då". Vill jag ha en j'vla tröja!??? NEJ TACK! Nu sa hon inte exakt så, men det var vad jag mindes. Hon var jätteotrevlig! Och det fula är ju att alla lärare vi har pratat med har sagt att man ska testa alla sporter och försöka vara aktiv, men det går ju inte om man inte ens får försöka komma med i nåt lag!!! vafan ska man göra. Nu har jag ingenting jag kan göra. Och aldrig i livet att jag kommer komma med i nåt lag om de har så höga krav på en. Man får ju hoppas att det bara var volleybolltränarn' som var en bitter*****.
 
Ledsen för mycket text i detta inlägg, men här kommer några bilder från dagen!
Nu kan jag visa det jag försökt förklara för flera personer. Skolan är inte som de i Sverige att man går in i en byggnad och alla klassrum är där utan den här skolan har "korridorer" utomhus som ni ser på bilden till vänster. Skåpen är på utsidan av klassrummen. En del klassrum är även i stora baracker haha helt random, men det blir intressant. Tror det kommer vara lite svårt att hitta imorn även om man såg allt idag för man kommer ju vara nervös och lost då. Men jag ser ändå fram emot att börja imorn!
 
Och på högra bilden ser ni "matsalen", eller de har ingen matsal det har några, och då menar jag bara några, bord ute. Så man får stå och äta eftersom hela skolan har lunch samtidigt och det är över 1800 elever på skolan som ska dela på borden ni ser på bilden + några på andra sidan skolan. Vafan!?
 
Så snygg hatt fick man! Och Mr.Pickles är less på livet.


Kommentarer
Anonym

Gå med i cross country eller track and field för där e inte try outsen så viktiga. Det vare inte på min skola iaf som ligger 20 min bort :)

2012-08-16 @ 11:57:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0