Hejdå!

Ja då var det så att jag inte trivs här som ni vet. Känner mig bara mer och mer obekväm här hemma och min värdmamma sa efter knytkalaset att hon inte visste att hon skulle behöva ta så mycket ansvar för mig. Att hon inte tänkte hjälpa mig med skolan eller bry sig om mina betyg (vilket min IEC sa att värdföräldrar måste göra). Att ha en utbytesstudent ska vara som att ta in en ny son eller dotter i huset och behandla dem som ens barn. Min värdmamma pratar knappt med mig, är otrevlig mot min IEC och andra människor och allmänt skum. Hon sa också till mig att jag kan ge dig mat och ett tryggt ställe att bo, men det är allt. Jag har inget ansvar för hur du trivs eller din glädje. Ungefär så..och jag bara vad fan säger du!? Varför ha en utbytesstudent om du inte bryr dig ett jävla piss.
 
Så efter skolan idag kom min IEC och hämtade upp mig så vi for hem till henne och pratade ut om allting. Min IEC tycker inte heller om min värdmamma och jag ska packa ikväll. Nån gång efter skolan imorn kommer min IEC och hennes man och hämtar upp mig så jag ska flytta in till dem och Elisa ett tag, tills de hittat en ny värdfamilj till mig. Det känns så skönt att komma bort härifrån, men samtidigt jobbigt. Börja om på nått igen... Hoppas att jag hamnar i en trevlig familj som verkligen vill ha mig där och inte bara en som ger mig mat och ignorerar mig.
 
Jag kommer gå kvar på samma skola (vilket kommer vara awkward eftersom min värdmamma jobbar där) och jag kommer få en ny familj här i Vacaville, men jag vet inte när. Jag känner mig jättestressad kan inte sova på nätterna längre. Förut mådde jag bara pyskiskt dåligt nu mår jag fysiskt dåligt också. Eftersom jag har en "magsjukdom" vet inte om man kan kalla det så, men ja. Så är det verkligen INTE bra för mig att vara stressad för jag börjar må så fruktansvärt dåligt. Jag tar medicin som ska lindra, men den hjälper inte mycket just nu. Allt är bara för mycket just nu.
 
Har inte pratat med min värdmamma om det här, utan bara med min IEC och det kommer vara så jobbigt imorn. Tänk om hon blir arg och skriker!! Vad händer när jag träffar henne på skolan!? Fyfan..kul att man fick en så bra start på vad som ska vara "det bästa året" någonsin. Min IEC sa att jag inte måste ta upp det här med min värdmamma utan att hon kommer göra det just före de hämtar mig. Ska försöka packa när min värdmamma gått och lagt sig. Önska mig lycka till...
 
 
Har säkert råkat skriva samma sak flera gånger, men jag mår för illa för att läsa igenom allt just nu. Hoppas verkligen att allt kommer bli bra nån gång för såhär ska man inte måsta må. Jag har fan betalat för det här!!!Då ska jag ha ett bra år! Punkt slut.


Kommentarer
Sanna

Styrkekramar!!

2012-08-21 @ 13:49:41
maria

hoppas allting ordnar sig!!

2012-08-21 @ 15:25:58
URL: http://mariakraftusa.blogg.se
Alecsandra

Vännen, de låter inte bra alls.. Det kommer lösa sig och bli det bästa året på länge!:)
Jag ska göra allt för att ha råd att komma och hälsa på dig i vår!!
Saknar dig massor! PUSSoKRAM<3

2012-08-21 @ 20:02:14
olivia

Hoppas verkligen det reder ut sig och att du hamnar hos en amazing familj :)

2012-08-21 @ 21:43:40
URL: http://ingman.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0