Frihet, nästan

Tänkte bara skriva snabbt att jag är framme hos min IEC nu. Känns fortfarande inte bra eftersom jag mår dåligt hela tiden. Jag vet verkligen inte hur jag ska beté mig här. Vad man än gör så är ju nånting fel. Jag är i en jävligt känslig period nu och spenderade hela skoldagen med att försöka att inte gråta. Hänger inte med på lektionerna. Har prov i allting vi gjort hittills i alla ämnen till imorgon. Det går inte bra. Satt i 4 h och gjorde läxor!!!4! Fattar ingenting och man kan ju inte få hjälp heller för ingen kan översätta till svenska, obviously. Missar när man ska lämna in läxor så har typ inte lämnat in nåt vilket = F. Bra Sandra, bra.
 
Fick höra idag från en tjej i min foodsklass att min värdmamma snackar skit om mig på hennes lektioner för hela klasser. Är hon helt jävla dum i huvudet. Hon är fan begränsad. Vill verkligen hem mer än något annat, men har tvingat mig själv att stanna. Jag gör ju det här för att jag vill be mer självständig och prova på nåt nytt. Och tro mig, det här är något helt annat än svennebananlandet.
 
Och på spanskan idag var det en kille som fyllde år och då började killarna jag sitter med prata om hur gamla de var och när de fyllde år. Alla var typ 16!? Sen jag ba oj jag fyller 18år på lördag. Och då en av killarna ba: jag trodde du var en sophmore. HAHA tack för den!


Kommentarer
Maja, Myggan

Hejjj Sandra, fan va trökt att du har det sahär alltsa.. Men det kommer ordna sig efter ett tag proomiisee!! Och fuck din f.d värdmamma hon gar säkert pa droger eller nagot.. hehe, nej men det kommer iaf bli bra ska du se!! Ha det bäst!! Läser din blogg hela tiden!! :))

2012-08-24 @ 07:23:31
URL: http://mygganintexas.blogg.se
Linn

Har följt din blogg ett tag nu och jag gillar den verkligen. Låter jättetråkigt det där med din värdmamma, sjukt att hon snackar skit om dig. Men kom ihåg hur stark du är som gör detta! Hoppas att allt blir bra för dig och att du får ett bra år tillslut! Kram!

2012-08-24 @ 13:27:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0