Framsteg

Den här dagen var bättre än igår även om jag hatar mina två första lektioner. Eller jag hatar bara engelskan för jag hänger inte med, gillar inte folket. Sitter med en grupp som är jättetyst, fan. Sen i slutet av lektionen bara gav lärarn oss ett papper med frågor om det han hade pratat om hela lektion. Så allt de skulle man tydligen komma ihåg. Jag förstod inte ens orden! Problem!
 
Jag tycker typ ändå om min Human Anatomy klass och det är den enda lärarn som vet vem jag är haha. Vi pratade om student council om vem som skulle vara president (tror jag) sen han ba "Sandra, you wanna run?". Eh nej, jag vet inte ens vad det är haha. Och folk måste ju rösta på en och eftersom jag inte känner någon än så skulle jag inte få några röster. Mobboffer.
 
Åh just ja, jag gick till the counceling office och skulle försöka byta bort min food & nutrition klass, men nejnej alla "roliga" klasser är fulla så jag vet inte riktigt vad jag ska välja. Ska kanske välja P.E som 6th period, men då måste jag droppa min pre-cal klass och som 4th period ska jag kanske välja algebra 2. Pre-cal är väl ungefär som matte b/c, men jag känner att jag orkar verkligen inte! Sen pratar de bara inches och jag fattar inte. Hoppas jag kan ta algebra 2 och glida räkmacka.
 
Men idag pratade några med mig i alla fall så det känns ju bra. Fast bara i min food and nutrition och spanskaklass. Och jag inser verkligen hur mycket jag har glömt av spanskan! Hittar typ inga ord och jag fick svara hela tiden för hon tog mitt namn. Men det funkade ändå=)
 
I brist på bilder lägger jag in en som inte har något med inlägget att göra.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0