Första skoldagen

Hur ska jag beskriva första skoldagen med ett ord? HEMSK! Fy å fan vad jobbigt det var. Det började med att vi skulle gå till Homeroom (som bara är första dagen) och man hamnade i ett random klassrum i alfabetisk ordning. Så när jag kom till mitt klassrum så är det massa papper på alla bänkar där det finns varje persons schema. Och jahaja retard sandra hittar inte sitt namn först och går runt som en rädd loser. Sen kom lärarn fram och fråga vad jag hette sen hittade hon min plats efter ett tag. Kul.

US history fick vi läxa direkt, vi ska skriva Columbus Story för hela den ska man ju kunna för alla amerikanare har läst om det sen dem var typ 4år. Nä men ni fattar och jag ba ok jag läste om det här typ 2 lektioner för nåt år sen. Nu varnar jag för ett till negginlägg. Men jag är äldre och längre än nästan alla i alla mina klasser. Det är inte ok!!! VARFÖR ÄR ALLA SÅ KORTA!? Och jag orkar verkligen inte med eleverna där. De flesta var såå omogna och "bitchiga" (inte mot mig, men bara i sättet) Alla killar tror att de har swag, och man ba nej det har du inte för det är töntigt! Fick inget bra första intryck av någon, varken lärare eller elever så nu känner jag mig jättetaggad på att fara dit imorn. NOT! Jag vill sitta på mitt rum resten av året och gömma mig för jag är feg. Fast jag slapp äta lunch själv som jag har fruktat så länge. I min Human Anatomy klass satt jag bredvid en tjej som frågade om jag ville följa med henne och hennes vänner och äta på tacobell. Jag som redan har panik över att allt är nytt och att det är folk ÖVERALLT (går tydligen 2100 elever här inte 1800...)säger ja direkt för klockan har redan ringt ut. Så jag möter dem sen och vi far dit och köper mat, sen tillbaka till skolan. Jag hinner inte äta klart. Klockan ringer 2ggr och jag är på andra sidan skolan vilket betyder att jag kom sent till spanskan. Kul! Alltså jag kommer inte få några vänner här så enkelt är det. Usch vad jag inte tyckte om den här dan.
 
Jag sa ju att jag inte skulle få några vänner eftersom jag är blyg och socialt inkompetent. Och det bevisades idag. Bra. Bra som f'n! Vad gör jag ens här!? Det här är sååå långt utanför min comfort zone...
 


Kommentarer
Olivia

Vill bara säga att jag tycker du är asmodig! Har alltid velat plugga ett år i USA och det är jätteintressant att läsa din blogg :)

Svar: Åh tack så mycket!=)
Sandra Holmgren

2012-08-17 @ 16:44:02
URL: http://fannyolivias.blo.gg
Alexandra

Går bra nu! ;)

2012-08-18 @ 08:41:00
URL: http://alexandrafredblad.blogg.se
Norsjö ;)

Öjj du!!
När du känn de lång så kan du ju försöka minnas den där vännen du ha hemma som nu ä 186.5 cm lång (Ja, jag har växt det senaste året!!) :D

Svar: HAHA nice! Satsar du på 190 cm nu eller?;)
Sandra Holmgren

2012-08-19 @ 13:11:33
elsa

åååh jag känner igen mig!! låter kanske fel men blev så lättad av att läsa det, trodde att alla andra utbytestudenters liv gick felfritt och alla fick nya bästa vänner första dagen och att det bara är jag som tycer skolan och folket är jobbigt!!

2012-08-20 @ 03:34:34
URL: http://elsamerican.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0