Första intryck

Söndag idag och har inget att göra som vanligt. Min värdmamma frågade om jag ville följa med till nån som skulle ha bbq, men det skulle inte finnas några ungdomar där utan bara vuxna och barn och jag kände att nej. Ska kanske hänga lite med Elisa fast det är inte säkert att he bli nå av.
 
Och eftersom jag har all tid i världen så tänkte jag skriva lite av första intryck jag fått om amerikanska tonåringar på skolan. De flesta tjejer har på sig väääldigt mycket smink och som jag har sagt flera gånger så är de även vääldigt korta. Nästan alla killar har på sig snapbacks, ni vet såna där kepsar. Och ja även de flesta killar är korta. Och i min matteklass är det typ bara supersmarta nördar haha. Insåg också att man ska vara lite försiktig över vilka man umgås med. De som verkar trevligast är kanske inte riktigt det om man säger så! Alla säger hella också. Typ That was hella cool. Eh..nej!
 
Ja och om jag inte har sagt det redan så säger jag det nu. Om nån tänker fara som utbytesstudent och hamnar i en varm delstat så var beredd på att klassrummen är iskalla. De som går på A-torp och tycker att det är kallt där...här känns det som minusgrader i en del klassrum.
 
Och du som frågade hur jag gjort min design. Jag valde ett färdigt tema (dusty rose) sen bytte jag bara ut alla bilder och ändrade färger. Och bilder gör jag i Ps!:)
 
Utsikt från mitt fönster


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0